Bursa NetHaber

Büşra Sırakaya Eczanesi yeni yerinde

GENEL

Eczacı Büşra Sırakaya tarafından İzmir Yolu üzerindeki Lotus İş Merkezi’ndeki yeni yerine taşınan Büşra Sırakaya Eczanesi, Bursa Protokolü ve davetlilerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen programla hizmete açıldı.

Açılış programına Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen, Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Müsiad Bursa Şube Başkanı Alparslan Şenocak, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Muhsin Koçarslan, Abidin Şakir Özen, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Prof.Dr. Mahmut Yavuz, Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut, önceki dönem Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, önceki dönem Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve davetliler katıldı.

Programda konuşan işyeri sahibi Eczacı Büşra Sırakaya, “Eczanemizin açılışının 15 ay sonrasında yeni yerimizde hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Soy ismimi taşıyan bir müessesenin büyüyerek ilerlemesi benim için büyük bir sorumluluk ve onur kaynağı. İlk günden bu yana sağlık sisteminin önemli bir sac ayağı olan eczacılık mesleğine layık bir şekilde çalışma gayreti gösterdim. Ekip arkadaşlarımızla birlikte heyecanımızı hiç kaybetmeden insanlarımıza hizmet etmeye çalıştık. Şimdi yeni yerimizde 300 m2’lik alanda hizmet vereceğiz” dedi.

Eczanelerinde İlaçların yanında dermo kozmetik, kişisel bakım, ağız ve dişsağlığı, medikal, anne- bebek, besin destek, aroma terapi ve tamamlayıcı sağlık ürünlerimizle geniş bir yelpazede hizmet vereceklerini belirten Büşra Sırakaya, “Eczanemiz bu özellikleri ile kendi alanında farklı bir konseptte hizmet sunacak. Arkadaşlarımla birlikte Kanuni Sultan Süleyman’ın, ‘Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ sözünden hareketle sağlıklı ve konforlu ömürler için çalışacağız. Bu vesile ile başta ailem olmak üzere üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi” şeklinde konuştu.

Eczacı Büşra Sırakaya’nın konuşmasının ardından protokol üyeleri ve davetlilerin katılımları ile açılış kurdelesi kesildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.