Bursa NetHaber

Medicabil Ailesi’nden çocuklara özel karşılama

GÜNDEM

Özel Medicabil Hastanesi yönetimi ve çalışanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Hastaneye gelen çocukları ikram ve palyaço eşliğinde karşılayarak, onlara bayrak ve balon hediye eti.

Organize ettiği projeler ve sağlık alanındaki başarıyla Bursa’da öncü sağlık kuruluşları arasında yer alan Özel Medicabil Hastanesi 23 Nisan’ı çocuklarla kutladı.

23 Nisan’da hastaneye gelen çoçuklara yönelik özel bir organizasyona imza atan Medicabil ailesi, çocukları çeşitli ikramlar eşliğinde karşılarken, palyaço da çocukları eğlendirerek, yüzlerini boyadı. Öte yandan hastane yönetimi ve çalışanları çocuklara Türk bayrağı ile balon hediye ederek, oluşturulan 23 Nisan köşesinde de fotoğraf çektirdiler.

Günün anlam ve önemine ilişkin değerlendirmede bulunan Özel Medicabil Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Başkanı Dr. Özcan Akan, çocukların ülkenin geleceğinin teminatı olduğunun altını çizerken, Ulu Öder Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiğini belirterek, “ Ulu Önder Atatürk’ün geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan ettiği bu güzel bayramı Medicabil ailesi olarak kutladık. Amacımız geleceğin doktorlarına, mühendislerine ve yöneticilerine bu bilinci aşılamak” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.